Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ


Πραγματοποιήθηκε χθες 15/10/15 το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ύστερα από πρόσκληση του Δ.Σ, στην αίθουσα του Συλλόγου Τερπνιωτών.






Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ενημέρωσε τους Συλλόγους πάνω στα θέματα ημερήσιας διάταξης που ήταν το πρόβλημα της στέγασης της Ομοσπονδίας και το νέο πρόβλημα που προέκυψε με την επιβολή τιμήματος "αυθαιρέτου" χρήσης του διαμερίσματος της 25ης Μαρτίου, την τροποποποίηση του καταστατικού,  τον απολογισμό της 13ης Πανελλήνια Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργάνωσε η Ομοσπονδία στη Θεσσαλονίκη, την Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΠΟΣΕΑ και τον ΣΚΑΙ στις 1 & 2 Δεκεμβρίου στο Δημαρχιακό μέγαρο Θεσ/νίκης όπου μπορούν να συμμετέχουν και οι Σύλλογοι μέλη της Ομοσπονδίας, και τις δράσεις που προγραμμάτισε για το άμεσο μέλλον η Ομοσπονδία. α) Συμμετοχή στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην παραλιακή λεωφόρο β) Ημερήσια εκδρομή στο Δήμο Βισαλτίας (νοτιοδυτικά), στα πλαίσια της δράσης "Γνωρίζω τον τόπο μου" γ) το 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αγάπης που θα διοργανώσει η Ομοσπονδία στις 16 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".

Ακολούθησε γόνιμος και επικοδομητικός διάλογος επί όλων των ανωτέρω θεμάτων και ακολούθησε η ανακοίνωση προγραμματισμένων εκδηλώσεων και δράσεων των Συλλόγων. Αργότερα θα αναρτηθεί πίνακας με όλες τις εκδηλώσει των Συλλόγων μας. Καλούνται όλοι οι Σερραίοι να ενισχύσουν και να συμμετέχουν σ΄αυτές ώστε να στεφθούν με επιτυχία.


Στην πρόσκληση του Δ.Σ ανταποκρίθηκαν οι Σύλλογοι : Αγίου Πνεύματος, Γαζωραίων,Εμμανουήλ Παπά, Μανδρακιωτών, Μεσοκακκιωτών, Μοναστηρακιωτών, Νιγριτινών, Πετριτσιωτών, Ροδολιβινών, Σερραίων, Σερραίων Θέρμης, Σιδηροκαστρινών, Τερπνιωτών, Τραγιλιωτών