Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

1η SER- EXPO



Η πρώτη Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεσης του Ν. Σερρών είναι γεγονός .


 Με απρόσμενη επιτυχία άνοιξε της πύλες της η 1η SER- EXPO την Παρασκευή 2/10, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Σερρών υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής ανασυγκρότησης Μακεδονίας- Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
 Εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες που συνέρευσαν αθρόα για να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα περισσότερο από 120 εκθετών σερραϊκών και μη. H έκθεση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 2-3-4 Οκτωβρίου 2015 στο χώρο του υπαίθριου παρκινγκ, του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. 



Ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας στην ομιλία του ανέφερε ότι στόχος του Επιμελητηρίου είναι η έκθεση να καταστεί θεσμός και να βοηθήσει την προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος στο χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι η προσπάθεια του ΕΒΕ Σερρών με την διοργάνωση της έκθεσης, στέλνει μήνυμα ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας συνεχίζει παρά τις αντίξοες συνθήκες να λειτουργεί δημιουργικά, ενώ όπως τόνισε πιστεύει ακράδαντα ότι η ανάπτυξη θα έρθει μέσα από τον ιδιωτικό τομέα.
Συμμετείχαν περισσότεροι από 120 εκθέτες και επιχειρήσεις, Επιμελητήρια από τη Β. Ελλάδα αλλά και εμπορικές και επιχειρηματικές αποστολές από τις χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου