Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ


Με μεγάλη συμμετοχή των Συλλόγων μελών πραγματοποιήθηκε η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γ. Συνέλευση της Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσ/νίκης, στην αίθουσα του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσ/νίκης.

Εκλέχτηκαν ως προεδρείο της Συνέλευσης οι κκ. Εμμανουηλίδης Νικόλαος από το Σύλλογο Σιδηροκαστρινών, Βάκουλης Θωμάς από στο Σύλλογο Αγίου Πνεύματος και Νούσκαλης Απόστολος από το Σύλλογο Γαζωραίων Θεσ/νίκης, το οποίο αποτέλεσε και την Εφορευτική Επιτροπή για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών.

Σύμφωνα με τα θέματα ημερήσιας διάταξης :
ο Πρόεδρος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κ. Νουλης Γιάννης στο Διοικητικό Απολογισμό αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη του απερχομένου Δ.Σ για την άριστη συνεργασία κατά την τριετή θητεία, αναφέρθηκε στις δράσεις της Ομοσπονδίας και  κυρίως στα θέματα που σημάδεψαν τη θητεία δηλαδή αυτό της ΣΤΕΓΗΣ της Ομοσπονδίας, της επίλυσης των θεμάτων της ΕΦΟΡΙΑΣ και την τροποποίηση του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.

Ο ταμίας της Ομοσπονδίας κ. Τσελεπής Αλέξανδρος έκανε τον οικονομικό απολογισμό για το έτος 2016 μέχρι σήμερα καθώς επίσης και τον προυπολογισμό για το 2017.
Ακολούθως ο κ. Νούσκαλης Απόστολος εκ μέρους της Εξελεγκτικής Επιτροπής  διάβασε την Έκθεση για το 2016 μέχρι σήμερα και έδωσε τα εύσημα στον ταμία και το Δ.Σ για τη χρηστή διαχείριση του ταμείου.
Αφού δεν υπήρχαν ερωτήσεις και διευκρινήσεις, το σώμα ΟΜΟΦΩΝΑ ενέκρινε τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό και απάλλαξε από κάθε ευθύνη το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.


Ακολούθησε επικοδομητικός διάλογος και ακούστηκαν προτάσεις για την πορεία και το μέλλον της Ομοσπονδίας.






Στο τέλος το προεδρείο έδωσε το λόγο σ΄ ολους του υποψηφίους για το Δ.Σ και Ε.Ε και προχώρησε στη διαδικασία των αρχαιρεσιών.




Μετά την καταμέτρηση των ψήφων για το Διοικητικό Συμβούλιο  εκλέγονται βάσει των σταυρών προτίμησης : Σαμαράς Παναγιώτης, Πούλιου - Κηπουρού Μαίρη, Τσίκαλας Κων/νος, Μαλούδης Παναγιώτης, Παπαπαναγιώτου Αικατερίνη, Νακου Χρύσα, Παπαστεφάνου Φώτης, Σπάση - Παπαγεωργίου Βασιλική, Δαλακούρας Νικόλαος, Σιμόπουλος Απόστολος και Μέλκου Στέλλα.
 Ήδη ο πλειοψηφών σύμβουλος κ. Σαμαράς κάλεσε τους εκλεγέντες την ΤΕΤΑΡΤΗ 31/5.2017 σε πρώτη συνεδρίαση όπου θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Να ευχηθούμε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο του, και να συνεχίσει την ανοδική πορεία της Ομοσπονδίας.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή μετά την καταμέτρηση των ψήφων εκλέγονται βάσει των σταυρών προτίμησης : Νούλης Ιωάννης, Μουτσίδου Τούλα και Τσελεπής Αλέξανδρος.

Στις εργασίες της εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης έλαβαν μέρος οι Σύλλογοι :
Αγγιστιανών, Αγίου Πνεύματος, Αμπελιωτών, Γαζωραίων, Εμμανουήλ Παπά, Ευκαρπίας, Μανδρακιωτών, Μεσολακκιωτών, Μοναστηρακιωτών, Νιγριτινών, Πενταπολιτών, Πετριτσιωτών, Ροδολιβινών, Σερραίων, Σερραίων κατοίκων Θέρμης, Σησαμιωτών, Σιδηροκαστρινών, Σκοπηνών, Τερπνιωτών και Τραγιλιωτών