Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣ
Όλους τους Σερραϊκούς Συλλόγους Θεσ/νίκης
Μέλη της Ομοσπονδίας μας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ 
Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

   
Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με το καταστατικό, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γ. Συνέλευση την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και ώρα 20.30 μ.μ στην αίθουσα του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης (Στρατηγού Παπούλα 37-39 Α. Τούμπα τηλ. 227743).
Επειδή όμως συνήθως δεν υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία των αντιπροσώπων κατά την πρώτη Συνεδρίαση (άρθρο 12 παρ. στ΄), η Γ. Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την επόμενη Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, στον ίδιο τόπο και χρόνο, με όσους αντιπροσώπους παραβρίσκονται και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης :
  1. Διοικητικός απολογισμός απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Οικονομικός απολογισμός έτους 2016.
  3. Οικονομικός προυπολογισμός έτους 2017.
  4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  5. Προτάσεις για την πορεία της Ομοσπονδίας.
  6. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
    Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό, στη διαδικασία συμμετέχουν οι Σύλλογοι μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει και κάθε Σύλλογος εκπροσωπείται με 3 αντιπροσώπους εκ των οποίων ένας ή δύο εξ αυτών μπορούν να είναι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ ή την Εξελεγκτική Επιτροπή.

    Παρακαλούμε να δηλώσετε εγγράφως (e mail : omosersylthes@gmail.com , φαξ 2310 227743 ) μέχρι την Δευτέρα 22 Μαΐου τους 3 αντιπροσώπους του Συλλόγου σας και τυχόν δηλώσεις υποψηφίων σας στις εκλογές, ώστε να συνταχθεί το ψηφοδέλτιο (άρθρο 13).