Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

7ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΑΠΗΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 7ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αγάπης που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, με την υποστήριξη του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.


Στην χαιρετισμό του ο Πρόεδρος κ. Νούλης Γιάννης τόνισε το φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης και εξήρε το εθελοντικό έργο και την προσφορά προς τον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπό μας, του Ομίλου Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Συσσίτιο Γερόντων & απόρων Αμπελοκήπων, στον οποίο διατέθηκε μέρος των εσόδων της εκδήλωσης και τα τρόφιμα μακράς διάρκειας που συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του Δημαρχείου.


Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου συνεχάρη τόσο την Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων όσο και τον Όμιλο Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου για το τεράστιο έργο το οποίο επιτελούν, και δήλωσε υποστηρικτής και αρωγός τους. Αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που καταβάλει ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας για την προώθηση ζητημάτων του Νομού Σερρών (Σχολείο Εμμανουήλ Παπά, ανασκαφές του τύμβου Καστά κ.λ.π)
Τέλος ο Γ.Γραμματέας του Ομίλου  Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου κ. Αλέξανδρος Ιατρίδης φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε την Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων για τη βοήθειά της και αναφέρθηκε στο έργο του Ομίλου.
Οι τυχεροί που παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο βράδυ και να απολαύσουν τις υπέροχες χορωδίες σε χριστουγεννιάτικα, παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια.
Συμμετείχαν οι χορωδίες :



Αγίου Πνεύματος Θεσσαλονίκης




Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης






Ροδολιβινών Θεσσαλονίκης





Νιγριτινών Θεσσαλονίκης






Και η παιδική χορωδία Αγίας Παρακευής Μενεμένης που έκλεψε την παράσταση και απέσπασε πολλά χειροκροτήματα






Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος Λίνα Τσάνα