Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

7o ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΑΠΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
    Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, το 7ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αγάπης που θα πραγματοποιηθεί  την ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 και ώρα 19.00 μ.μ, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης (Π .Γρηγορίου Ε΄ 12).
    Συμμετέχουν οι Χορωδίες των Συλλόγων : Αγίου Πνεύματος, Νιγριτινών, Ροδολιβινών, Τερπνιωτών και η παιδική χορωδία Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.
    Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος κ. Λίνα Τσάνα και πραγματοποιείται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Όμιλο Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. Συσσίτιο Γερόντων & Απόρων Αμπελοκήπων.
    Είσοδος προαιρετικά 5 ευρώ. Επίσης στην είσοδο  θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (γάλα, όσπρια, ζυμαρικά, τοματοχυμούς, ζάχαρη, λάδι κ.ά.) ή προϊόντων καθαριότητας και προσωπικής φροντίδας (είδη χαρτικών, σαμπουάν, σαπούνια, αποσμητικά, αφρόλουτρα, σερβιέτες κ.ά.) για την ενίσχυση Ομίλου.

 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ.......