Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γ. Συνέλευση της Ομοσπονδίας Σερραικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης στην αίθουσα του Συλλόγου Τερπνιωτών.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Νούλης στο Διοικητικό απολογισμό αναφέρθηκε στη δράση της Ομοσπονδίας για το 2015 μέχρι σήμερα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην προσπάθεια που καταβάλει η Ομοσπονδία ώστε να ενισχύσει το ταμείο της, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που δημιούργησε ο διακανονισμός με το δημόσιο για την αποπληρωμή του χρέους της.
Ο ταμίας της Ομοσπονδίας κ. Τσελεπής ανέλυσε την κατάσταση του ταμείου της Ομοσπονδίας για το 2015 μέχρι σήμερα, και ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Γκιουγκής διάβασε την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2015.
Ακολούθησε η ΟΜΟΦΩΝΗ έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού από το σώμα, δια ανατάσεως των χειρών και απαλλαγή από τις ευθύνες του Δ.Σ για το έτος 2015.
Ακολούθως συζητήθηκε η προετοιμασία και η οργάνωση της 3ης Πολιτιστικής Γιορτής των Σερραίων της Θεσσαλονίκης που ετοιμάζει η Ομοσπονδία το διήμερο 11 & 12 Ιουνίου 2016 στο στρατόπεδο "Μ. Αλέξανδρος" του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης.
Στη Γ. Συνέλευση συμμετείχαν με αντιπροσώπους τους οι Σύλλογοι μέλη της Ομοσπονδίας :
Αγίου Πνεύματος, Αμπελιωτών, Μανδρακιωτών, Μεσολακκιωτών, Μοναστηρακιωτών, Νιγριτινών, Πετριτσιωτών, Ροδολιβινών, Σερραίων Θεσσαλονίκης, Σερραίων κατοίκων του Δήμου Θέρμης, Σιδηροκαστρινών, Σκοπηνών, Τερπνιωτών και Τραγιλιωτών.