Τρίτη 31 Μαΐου 2016

3η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσ/νίκης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, διοργανώνει το διήμερο 11 και 12 Ιουνίου 2016, στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης , την 3η Πολιτιστική Γιορτή των Σερραίων της Θεσσαλονίκης «Παράδοση & Πολιτισμός».
    Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη ευκαιρία του εορτασμού της 103ης επετείου από την απελευθέρωση των Σερρών και της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου), και έχουν ως σκοπό την ανάδειξη και προβολή του πλούσιου Πολιτιστικού και Κοινωνικού έργου των Σερραϊκών Συλλόγων της Θεσσαλονίκης.
    Περιλαμβάνουν :
Tο Σάββατο 11 Ιουνίου, ώρα 19.00 (Στρατόπεδο «Μ. Αλέξανδρος» του Δήμου Αμπελοκήπων) εμφάνιση χορευτικών τμημάτων με χορούς της περιοχής μας, προβολή της πλούσιας πολιτιστικής δράσης των Συλλόγων μας σε ειδικά περίπτερα και θα ακολουθήσει σερραϊκό παραδοσιακό γλέντι
Συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα των Συλλόγων  Αγίου Πνεύματος, Γονιμιωτών, Ευκαρπιωτών, Μανδρακιωτών, Σερραίων κατοίκων του Δήμου Θέρμης, Τερπνιωτών, Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Ποντίων Αμπελοκήπων.





Την Κυριακή 12 Ιουνίου, ώρα 09.00 – 13.00. Εθελοντική Αιμοδοσία στην Πλατεία Επταλόφου από κινητό συνεργείο Αιμοληψίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ταυτόχρονα θα υπάρχουν Πολιτιστικά δρώμενα με το χορευτικό συγκρότημα του Ταμείου Αλληλοβοηθείας του Ο.Α.Σ.Θ συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη.



Η πρόσκληση είναι ανοικτή σ΄ όλους. Σας περιμένουμε …