Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

2ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


Μία ακόμη σύσκεψη της Οργανωτικής Επιτροπής σήμερα για την άρτια διοργάνωση του 2ου Πανσερραϊκού Συνεδρίου Πολιτιστικών Συλλόγων & Φορέων που διοργανώνει η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης , το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρα 09,45 π.μ στην αίθουσα "Αιμίλιος Ριάδης" της Δ.Ε.Θ με θέμα "Πολιτισμός - Εθελοντισμός & Οικονομική κρίση".
Μπήκαμε στην τελική ευθεία πλέον. Οριστικοποιήθηκε το τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου ( αύριο οδεύει προς το τυπογραφείο) και σύντομα θα ανακοινωθεί.
Συζητήθηκαν θέματα της οικονομικής Επιτροπής, της Καλλιτεχνικής Επιτροπής με την εμφάνιση των χορωδιών και χορευτικών συγκροτημάτων των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας, και θέματα της Γραμματείας.Επόμενη ίσως τελευταία συνεδρίαση με μοναδικό θέμα τις συμμετοχές συλλόγων - φορέων και συνέδρων την Τετάρτη 9 Μαρτίου , ώρα 19.00 στην αίθουσα του Συλλόγου Τερπνιωτών.

Όσοι Σύλλογοι δεν έχετε ακόμη δηλώσει τη συμμετοχή σας , σπεύσατε σύντομα και μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που σας έχει σταλεί ώστε να συμμετέχετε στην έρευνα που διεξάγεται για  κατάσταση των Συλλόγων μας πριν και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. 

Το ίδιο ισχύει για τη δήλωση συμμετοχής συνέδρου και για όλους εσάς τους Σερραίους που ακόμη δεν έχετε δηλώσει. 


Μεγάλη συμμετοχή συνέδρων στο «Β΄ ΠΑΝΣΕΡΡΑΊΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ» σημαίνει ισχυρή ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ δυναμική, καταξίωση του μεγάλου Εθνικού έργου που προσφέρουν οι Σύλλογοί μας, εξασφάλιση επιτυχίας ενός γόνιμου με ουσιαστικά αποτελέσματα Συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ