Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Εθιμοτυπική επίσκεψη της Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, στον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Κο Θεόδωρο Καράογλου (3/9/2019)

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, στον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Κο Θεόδωρο Καράογλου. 



Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν , Ο Πρόεδρος Παναγιώτης. Σαμαράς, η Α’ Αντιπρόεδρος Βασιλική Σπάση, ο Β’ Αντιπρόεδρος Κων/νος Τσίκαλας, ο Γ.Γραμματέας Παναγιώτης. Μαλούδης και οι Πρόεδροι των Συλλόγων Ροδολιβινών και Αγγιστιανών Θεσσαλονίκης , Βασ. Μανταζής και Ανδρέας Θεολόγου αντίστοιχα.

Ο Υπουργός υποδέχθηκε πάρα πολύ εγκάρδια τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, ευχαριστώντας ταυτόχρονα για την επίσκεψη αυτή. Σε μια άκρως φιλική ατμόσφαιρα, στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, αφού ευχήθηκε στον Υπουργό καλή επιτυχία στο πολύ σημαντικό έργο που ανέλαβε, ανέπτυξε όλες τις δράσεις καθώς και τα βασικά θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία, ευελπιστώντας στην υποστήριξη και συμπαράσταση του Υπουργείου, με σκοπό την εξεύρεση άμεσων λύσεων. Ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα και αρωγός σε κάθε εκδήλωση της Ομοσπονδίας, συγχαίροντας παράλληλα για τις άοκνες προσπάθειες αυτής, για την ανάδειξη του Σερραϊκού Πολιτισμού και γενικότερα των παραδόσεων της Μακεδονίας.


Τέλος μετά από μια σύντομη ξενάγηση στους χώρους του Υπουργείου, ο Υπουργός αποχαιρετώντας τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, ανέφερε ότι προσδοκά και άλλες τέτοιες συναντήσεις στο μέλλον.