Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ


Σε μία λιτή και οικογενειακή εκδήλωση η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης έκοψε χθες 26/1/2017 την βασιλόπιτα για το νέο έτος, το οποίο είναι επετειακό αφού η Ομοσπονδία συμπληρώνει 20 χρόνια συνεχούς δράσης και πολιτιστικής προσφοράς, στα γραφεία του Συλλόγου Μανδρακιωτών Θεσσαλονίκης.





Την πίτα ευλόγησε και μετέφερε τις ευχές της Εκκλησίας ο πάτερ Όθωνας.




Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Νούλης αναφέρθηκε επιγραμματικά για τη δραστηριότητα της Ομοσπονδίας κατά το περασμένο έτος και τις δράσεις που προγραμματίστηκαν για το επετειακό έτος 2017. Ευχήθηκε σ΄ όλους τους παρευρισκομένους αλλά και στους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας,  η καινούργια χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και να συνεχίσουν να προσφέρουν το σπουδαίο Πολιτιστικό τους έργο.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου αναφέρθηκε στους δεσμούς που τον εννώνουν με τους Σερραίους, και τις πρωτοβουλίες του , ως Πρόεδρος της ΠΕΔΚ Μακεδονίας, για το νομό Σερρών και όχι μόνον.


Τυχερός της βραδιά ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Παύλος Κεσόγλου, ο οποίος κέρδισε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα πολύ ωραίο γούρι για το 2017 , προσφορά του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Θεσσαλονίκης.
Η Ομοσπονδία παράλληλα με τα κομμάτια της βασιλόπιτας μοίρασε σ΄ όλους τους Συλλόγου ενα υπέροχο κάδρο για τοα 20 Χρόνια Λειτουργίας της Ομοσπονδίας.


Στο τέλος ακολούθησε δείπνο, όπου τα σερραϊκά κρασιά ΑΣΤΡΟΝ  ήταν προσφορά του Φίλιππου Κυριακού από το Πετρίτσι.