Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΙΒ’ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ



Η «Μαθητιάδα» σχεδιάζεται και υλοποιείται αποκλειστικά από εθελοντές. Όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, από τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι τους διαιτητές, τους υπεύθυνους πολιτιστικών δράσεων και γενικά όλους όσοι συμμετέχουν στην εκδήλωση, είναι εθελοντές οι οποίοι παρέχουν, ο καθένας με τις δυνατότητές του, τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς για την πραγματοποίηση της μεγάλης αυτής εκδήλωσης.
Οι εμπειρίες που αποκομίζει ένας εθελοντής από τη συμμετοχή του στη «Μαθητιάδα» είναι πραγματικά ανεπανάληπτες και το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι, αν όχι όλοι, στη συντριπτική πλειοψηφία τους συμμετέχουν και την επόμενη χρονιά.

Οι εθελοντές προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς χώρους και όλες τις ηλικίες. Ο κύριος όγκος τους προέρχονται από τον εκπαιδευτικό χώρο, αλλά υπήρξαν και εθελοντές τραπεζικοί υπάλληλοι, εργάτες, καλλιτέχνες, νοικοκυρές, αγρότες, φοιτητές κτλ. Τέλος αν και οι περισσότεροι προέρχονται από το Ν. Σερρών υπήρξαν αρκετοί εθελοντές από το εξωτερικό (Γερμανία, Ισπανία, Δανία κα) και από νομούς της Ελλάδας όπως Πέλλας, Ηλείας, Κυκλάδων, Χανίων, Αττικής, Θεσσαλονίκης κ.α.

Για εφέτος η «ΙΒ’ Μαθητιάδα» θα διεξαχθεί στην Πρώτη Σερρών από 15 έως 19 Απριλίου 2016, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Καλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν ενεργά στην «Μαθητιάδα» και να αναλάβουν εθελοντικά ένα τομέα ευθύνης να απευθυνθούν έως 29 Φεβρουαρίου 2016 στα τηλέφωνα 23240-61604 και 23240-61055 καθώς και στο e-mail: ethel@mathitiada.gr.