Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ


Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Σερρών  με έδρα την Θεσσαλονίκη έκοψε τη Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016, στο κοσμικό κέντρο Janni.



Σε μία ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα ο Πρόεδρος κ. Νούλης στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε επιγραμματικά στον απολογισμό δράσης της Ομοσπονδίας το 2015 και στον προγραμματισμό για το 2016. Τόνισε ιδιαίτερα την περιπέτεια που βίωσε η Ομοσπονδία το 2015 με το ελληνικό δημόσιο και την επιβολή ενοικίων για τα τελευταία 5 χρόνια και την ενέργεια συμβιβασμού.




Ακολούθησε η βράβευση του δικηγόρου Νικόλαου Σ. Σιαμάκη με τιμητική πλακέτα για την ανιδιοτελή προσφορά και στήριξή του στην Ομοσπονδία.




Τυχεροί της βραδιά από πλευράς φορέων το Υ.ΜΑ.Θ και η Υπουργός κ. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά  που κέρδισε το «φλουρί» το οποίο αντιστοιχούσε σε εκδόσεις της Ομοσπονδίας (1ο Πανσερραϊκό Συνέδριο, Δεκαετής πορεία της Ομοσπονδίας) καθώς επίσης και ένα «γούρι» για τη νέα χρονιά, προσφορά του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης.
Από την πλευρά των παρευρισκομένων ο κ. Νίκος Ζούλφος από τη Νιγρίτα, κέρδισε ένα «φλουρί» Κωνσταντινάτο.





Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο βουλευτής Β΄Θεσ/νίκης της Ένωσης Κεντρώων  κ. Αριστείδης Φωκάς, η κ. Βασιλάκη Μαρία ως εκπρόσωπος του Υπουργού κ. Μπόλαρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών & Δικτύων κ. Στάθης Αβραμίδης



ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων και Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων Κ. Μακεδονίας κ. Λάζαρος  Κυρίζογλου και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Συλλόγων κ. Λευτέρης Χατζόπουλος.






Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι Σύλλογοι μέλη της Ομοσπονδίας  Αγίου Πνεύματος Θεσσαλονίκης,






Γονιμιωτών Θεσσαλονίκης, 








Δήμητρας, Εμμανουήλ Παπά Θεσσαλονίκης , 







Μανδρακιωτών Θεσσαλονίκης,  Σκοπηνών Θεσσαλονίκης,








Μοναστηρακιωτών Θεσσαλονίκης, 








Νιγριτινών Θεσσαλονίκης, 







Πετριτσιωτών Θεσσαλονίκης, Ροδολιβινών Θεσσαλονίκης, 









Σερραίων Θεσσαλονίκης, Σερραίων κατοίκων Δήμου Θέρμης, 








Σιδηροκαστρινών Θεσσαλονίκης,  









Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης 








 και Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης