Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

6ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΑΠΗΣ


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αγάπης που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας "Αλέξανδρος".




Στην εισαγωγή του ο Πρόεδρος κ. Νούλης Γιάννης τόνισε το φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης και την ανάγκη στήριξης του Πολιτισμού στις δύσκολες εποχές που ζούμε.



Οι τυχεροί που παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο βράδυ και να απολαύσουν τις υπέροχες χορωδίες σε χριστουγεννιάτικα, παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Συμμετείχαν οι χορωδίες :




του Ακαδημαϊκού Μουσικού Συνδέσμου Θεσσαλονικέων







του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης "ΒΙΣΑΛΤΗΣ"






του Συλλόγου Αγίου Πνεύματος Θεσσαλονίκης







του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης






και του Συλλόγου Ροδολιβινών Θεσσαλονίκης




Αίσθηση προκάλεσε η παντελής απουσία των επισήμων που παρά την πρόσκληση που έλαβαν δεν ανταποκρίθηκε κανένας, απαξιώνοντας όχι μόνο την Ομοσπονδία αλλά κυρίως το φιλανθρωπικό σκοπό για τον οποίο πραγματοποιούνταν η εκδήλωση.









Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ




Την  Κυριακή 6 Δεκεμβρίου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολική Μακεδονίας-Θράκης σε συνεργασία με τον Δήμο Εμμανουήλ Παπά  στα πλαίσια των εκδηλώσεων στη μνήμη του ομώνυμου ήρωα του 1821 διοργανώνει τον 17ο αγώνα δρόμου σε δημόσια οδό.
Η Εκκίνηση θα γίνει στις 10.15 από τον ανδριάντα του ήρωα στην πλατεία Ελευθερίας Σερρών και ο τερματισμός στον ανδριάντα στην τοπική κοινότητα Εμμ Παππά η απόσταση είναι 16.000μ
Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος οι γεννηθέντες-σες το έτος 1998 και μεγαλύτεροι-ες ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στην πλατεία Ελευθερίας Σερρών μία  ώρα   πριν την εκκίνηση.
 


Το παρόν θα δώσει και η ελληνίδα πρωταθλήτρια Νικολ Κυριακοπούλου η οποία κατάγεται από το Εμμανουήλ Παπά

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΟ Δ.Σ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΑΓΙΛΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης που προέκυψε από τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου καταρτίστηκε σε σώμα ως εξής :

 


Τσιώτρα Φωτεινή πρόεδρος

 


 


Σταγιά Σταυρούλα αντιπρόεδρος

 



Τσολάκη Μαρία γραμματέας

 

 

Δελιοτζάκης Δημήτριος ταμίας

 

 

Λατρόβαλη Κική μέλος

 
 



Κακατάκης Κώστας μέλος

 



Μπάσια Μαλαματένια μέλος




ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!!!!

6ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΑΠΗΣ


ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!